Zoeken op

Onderdelen voor
Multiheadwegers

Onderdelen voor
Topseal machines

Onderdelen voor
Verticale vorm-, vul- en sluitmachines

Onderdelen voor
Vacuümpompen

Onderdelen voor
Thermische printers

Over ons

U name it is in 1998 opgericht door Jarko Kokmeijer. De doelstelling van het bedrijf is een tegenwicht te bieden aan de monopolistische positie van de OEM. Kwaliteit, innovatie, service & gemak en een uitstekende prijs zijn vaste kernwaarden voor ons bedrijf. 

In 2008 is ons nieuwe bedrijfspand gebouwd in Warmenhuizen met een eigen werkplaats en magazijn. Vanuit hier staan wij elke dag voor u klaar met ons team van specialisten. 

De betrouwbaarheid en efficiency van productielijnen hangt namelijk nauw samen met de beschikbaarheid van onderdelen. U name it is uw partner in het leveren van deze onderdelen. Vanuit ons uitgebreide magazijn leveren wij veel uit voorraad zodat u de onderdelen vaak de volgende dag al in huis heeft. Speciale onderdelen kunnen exclusief voor u gemaakt worden. Of het nu gaat om een mes met een bepaalde vertanding of om een niet gangbare sealplaat; wij helpen u graag!

Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen daardoor voor alle machines slijt- en revisiedelen leveren. Natuurlijk onder onze eigen merknaam UniParts.

Wij leveren u onderdelen voor bijvoorbeeld: Bosch, GEA / CFS, Aquarius, Rovema, Sandiacre, TNA-Robag, Inno-Tech, Wright, Wolf, Prewa, Kopas, Hastamat, Hassia-Redatron, Ilapak, Cremer, Hachmang, Yamato, Ishida, Multipond, Ward-Bekker, Newtec, Multivac, Tiromat, Omori, Dixi, Flowpack, Sealpac, TwinStar, Proseal, PA, Caveco, Ilpra, Mondini, Reepack, Tramper, Optima, Opem, Busch, Becker, Rietschle, Markem, ICE, Zodiac, Easyprint, Valentin, Intermec, Zebra, Bizerba, Allen Coding, Sato, Digi, etc.

Wij leveren u een compleet programma toegesneden op de verpakkingsindustrie en de voedingsmiddelenindustrie in het bijzonder. En natuurlijk, als grootste leverancier van onderdelen voor verpakkingsmachines, tegen concurrerende prijzen.

Informeer bij onze medewerkers naar welk onderdeel voor u het meest geschikt is. Wij helpen u graag verder!